Toon 1 - 5 van 5

Jogging broekjes, flared broekjes en jeans broekjes voor de aller kleinste bij Just be Kids

Heerlijke zachte jogging broekjes, flared broekjes en de jeans broek gemaakt van organisch katoen.Een broek is zo’n item die je automatisch als eerste uit je kast trekt in de ochtend. Hoppa topje erop en je bent klaar voor de dag.

Broekjes in maat 50, 56, 62, 68, 74 en 80.

De flared pants broekjes zijn er in babykleertjes maat 50 t/m babykleding maat 80. De jogging pants zijn te koop voor de aller kleinste vanaf maat 50, baby kleding maat 56 t/m babykleding maat 80. De jeans pants is er voor babies vanaf maat 50 baby, baby kleding maat 56, baby kleertjes maat 62, baby kleding maat 68, babykleding maat 74 en maat 80 baby. 

Hoe combineer je de broekjes van just be kids?

De jogging broekjes zijn goed te combineren met de print sweaters, ook heerlijk als huispak voor op de bank. De flared broekjes zijn goed te combineren met de uni truien off-white en old pink. Ook zijn de jogging broekjes erg leuk te combineren met de rompers. De rompers zijn te koop in 4 kleuren, nacht blauw, donker groen, klei rood en oudroze. De jeans pants is erg leuk te combineren met de print truien voor een speels effect, maar ook zeker met de uni off-white en old pink trui.

Duurzame broekjes kopen

Just be kids maakt fashionable producten op een duurzame manier. Het is kinderkleding die wij zelf als hippe 21st century Moeders willen dragen. En last but not least, geproduceerd op een duurzame manier, zonder kinderarbeid. Ben jij opzoek naar duurzame kleding dan zit je op deze website goed