Duurzame onesie voor baby's

Toon 1 - 2 van 2

Onesies voor de aller kleinste bij Just be Kids

De leukste/stoere newborn kleding voor je pasgeboren baby vind je bij just be kids. Veel aanstaande ouders gaan al ruime tijd voor de geboorte op zoek naar de hele garderobe voor hun baby. Dat is vaak een deel van de voorpret en voorbereiding. Bij het zien van die lieve babykleertjes kun je al heerlijk wegdromen en fantaseren over hoe het je kleintje straks zal staan. De kruippakjes van just be kids hebben een heel mooi/lief effect, zodra jouw baby-meisje gaat draaien zie je de mooie print op de rug. 

Onesie in maten 50, 56, 62, 68, 74 en 80

De newborn onesies zijn er in baby pakjes maat 50, boxpakjes maat 56 t/m boxpakjes maat 80. Ook heerlijk te gebruiken als pyjama.

Hoe combineer je de rompers?

De just be kids onesies kunnen erg goed gecombineerd worden met de leuke uni en print haarbandjes. Ook is het een mooi kraamcadeau voor de kersverse moeders. Kraamcadeau kan dan bv bestaan uit 1 boxpakje, 1 haarbandje, 1 Bibs speentje en de leuke slofjes van het merk Softie. 

Duurzame Onesies kopen

Just be kids maakt fashionable producten op een duurzame manier. Het zijn de kleuren die wij zelf als hippe 21st century Moeders willen dragen. En last but not least, geproduceerd op een duurzame manier, zonder kinderarbeid. Ben jij opzoek naar duurzame babykleding dan zit je op deze website goed.