Toon 1 - 7 van 7

BIBS SPEEN

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen! De schattige bibs fopspenen uit Denemarken. Daar zijn ze al bijna 50 jaar een hit. Bij just be kids zijn we blij dat we de Bibs fopspenen mogen verkopen. Deze hippe spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber. Ook zijn ze 100% BPA vrij. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. 

Verder hebben we de volgende maten beschikbaar:

  • Maat 1 is geschikt voor 0-6 maanden;
  • Maat 2 voor 6-18 maanden

We zien vaak dat ouders het leuk vinden om meerdere sets tegelijk te kopen. Dat komt omdat de Bibs fopspenen relatief goedkope spenen zijn. Zo kun je bij iedere outfit een bijpassende speen kiezen.

Waarom een bibs speen kopen?

Naast dat de speen er ontzettend hip uitziet, zijn ze gemaakt van natuurrubber. Dat is een van de voordelen van deze speen. Het gebruik van natuurruber zorgt ervoor dat er minder milieu vervuiling optreed. Laten we eerlijk zijn, dat is ook belangrijk.

Verder is nagedacht over hoe de speen is ontworpen. De Bibs spenen zijn rond van vorm en dat is niet zomaar. De randen van de speen voorkomen dat de huid van jouw kleine niet irriteert en schuurt. Tevens bootst het de vorm van een borst na. Dit bevordert de zuigreflex en ontwikkeling van jouw kleine. Perfect! Daarnaast is de Bibs van sterke kwaliteit en ook veilig gemaakt.

Hoe gebruik je de Bibs fopspeen?

Voordat je de fopspeen van BIBS gebruikt dien je ze 5 minuten in kokend water te leggen. Als het speentje is afgekoeld kan het water uit de speen gedrukt worden, enig water dat overblijft is niet schadelijk voor de speen. Controleer de speen wel goed voordat je hem aan je baby geeft op stof of vuil. We adviseren een nieuw gekochte Bibs fopspeen altijd te reinigen voordat deze voor de eerste keer wordt gebruikt. Natuurlijk wordt de Bibs fopspeen met zorg en aandacht verpakt, maar een baby is natuurlijk erg kwetsbaar.

Er zijn meerdere manieren om een speen te reinigen. Wij adviseren om dat te doen in kokend water. NIET in de magnetron of vaatwasser dit kan de natuurrubber aantasten. Eens per week steriliseren is voldoende, maar je kan dit natuurlijk ook dagelijks doen.

Naast bovenstaande informatie is het belangrijk om de speen regelmatig te reinigen en te vervangen. Om slijtage tegen te gaan wordt er aangeraden deze om de 6 weken te vervangen.Is de Bibs speen beschadigd? Vervang hem dan direct.