just be kids

Toon 1 - 12 van 43

just be kids.

Just be kids maakt fashionable producten op een duurzame manier. Het is kinderkleding die ik zelf als hippe ‘21 centurie Moeder wil dragen. En last but not least, geproduceerd op een duurzame manier, zonder kinderarbeid. Elk item is gemaakt van organic cotton en bevat een Gots certificaat. 

Outspoken Sustainable Fashion

Al onze items hebben de specifieke Just be kids touch. Kleurrijk, uitgesproken prints voor de hippe ‘21 centurie moms!

Elk item is zo ontworpen dat jij het gemakkelijk kan combineren met andere collectie items of met kledingstukken uit de garderobe van je kindje.

Elk jaar lanceert Just be kids een lente/ zomer collectie en een herfst/ winter collectie.

…De kledingindustrie moet veranderen. Wat wij doen is klein, maar hier begint het wel. Wij proberen dat verschil te maken en Impact te hebben waar we kunnen.

Combinatie van kleding just be kids. 

Alle Kleding is met elkaar te combineren. Zo passen de off-white en old pink sweater perfect op de rokjes, flared pants, jogging pants en katoenen broekjes. Ook zijn de mailootjes en knie sokken van Grech & Co speciaal geselecteerd omdat ze prachtig matchen met de just be kids collectie. 

Alle items zijn er al vanaf maat 50-56 zodat je direct met de geboorte jouw kindje kunt kleden zoals je er zelf ook uit wilt zien.