Duurzame broekjes voor meisjes

Toon 1 - 5 van 5

Jogging broekjes, flared broekjes en jeans broekjes voor meisjes bij Just be Kids

Heerlijke zachte jogging broekjes, flared broekjes en de jeans broek gemaakt van organisch katoen. Een broek is zo’n item die je automatisch als eerste uit je kast trekt in de ochtend. Hoppa topje erop en je bent klaar voor de dag.

Broekjes in maat 86, 92, 98, 104, 110 en 116

De flared pants broekjes zijn er in meisjes kleding maat 86 t/m 116. De jogging pants zijn te koop voor meisjes vanaf maat 86 t/m meisjes kleding maat 104. De jeans pants is voor meisjes vanaf maat 86, kinderkleding maat 92 t/m 116.

Hoe combineer je de broekjes van just be kids?

De jogging broekjes zijn goed te combineren met de print sweaters, ook heerlijk als huispak voor op de bank. De flared broekjes zijn goed te combineren met de uni truien off-white en old pink. De jeans pants is erg leuk te combineren met de print truien voor een speels effect, maar ook zeker met de uni off-white en old pink trui.

Duurzame broekjes kopen

Just be kids maakt fashionable producten op een duurzame manier. Het is kinderkleding die wij zelf als hippe 21st century Moeders willen dragen. En last but not least, geproduceerd op een duurzame manier, zonder kinderarbeid. Ben jij opzoek naar duurzame kleding dan zit je op deze website goed.