Duurzame jurkjes en rokjes voor Meisjes

Toon 1 - 12 van 17

Jurkjes en rokjes voor meisjes bij Just be Kids

Welk meisje houdt er nou niet van jurkjes. Ieder meisje heeft er wel een of zelfs meerdere in de kast hangen. Een jurk of een rok moet vooral kunnen zwieren en zwaaien, zo kunnen de meisjes dansen en danst het jurkje of rokje met hen mee.

Jurkjes en rokjes in maat 86, 92, 98, 104, 110 en 116

De meisjes jurkjes zijn verkrijgbaar in jurk maat 86, jurk maat 92, jurk maat 98, jurk maat 104, jurk maat 110 en jurk maat 116. Ook de rokjes zijn verkrijgbaar in maat 86, 92, 98, 104, 110 en 116.

Hoe combineer je rokjes en jurkjes?

De rokjes en jurkjes zijn goed te combineren met de maillotjes van Grech en co. Ook zijn alle 3 de rokjes goed te combineren met de uni sweaters in wit en oudroze. Hou jij toch meer van een wat speelsere outfit dan is de combinatie met de print sweaters ook aan te raden. Vergeet een haarbandje niet voor deze outfit, deze zijn er in de 3 prints en in 5 uni kleurtjes, een haarbandje maakt de outfit helemaal af.

Duurzame rokjes en jurkjes kopen.

Just be kids maakt fashionable producten op een duurzame manier. Het is kinderkleding die wij zelf als hippe 21st century moeders willen dragen. En last but not least, geproduceerd op een duurzame manier, zonder kinderarbeid. Ben jij opzoek naar duurzame kinderkleding dan zit je op deze website goed.