Verzenden & retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

LEVERTIJD

Voor 13:00 besteld = Binnen 4 dagen in huis.

Bestellingen naar Nederland en Belgie die zijn geplaatst en betaald op werkdagen voor 13:00 worden in principe nog diezelfde dag verzonden. Héél soms lukt dat helaas niet en worden ze de eerstvolgende werkdag verstuurd. 

Op woensdag wordt er niet verzonden, deze pakketten worden op donderdag ochtend gelijk verstuurd.

Voor verzending binnen Nederland en Belgie maken wij gebruik van PostNL en meestal wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag al bezorgd. Dit is afhankelijk van PostNL
 

VERZENDKOSTEN

Nederland: € 2,95  -  GRATIS voor orders vanaf € 55,-

België: € 6,95 -  GRATIS voor orders vanaf € 55,-

 
Let op: In sommige landen, zoals Belgie, is de post streng op de geadresseerden van pakketjes. Zorg ervoor dat de (familie)naam in het afleveradres dat jij invult overeenkomt met het naambordje bij de deur. Laat je je bestelling bij een bedrijfsadres bezorgen, dan moet de bedrijfsnaam ook duidelijk worden vermeld. Eventuele extra kosten die voortvloeien door verkeerde of onvolledige adressering komen voor rekening van de klant.

RUILEN & RETOURNEREN

Toch een andere maat nodig? Of om een andere reden niet helemaal tevreden? Retourneren is geen probleem!

Omdat we begrijpen dat je het druk hebt en dat kinderen niet altijd in de stemming zijn om nieuwe kleding te passen, geven we je graag ruim de tijd. Onze producten mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. 

Wil je ruilen? Retourneer het artikel en bestel zelf de nieuwe maat of item. We hebben helaas geen directe omruilservice.

Uiteraard dienen de retouren in nieuwstaat te verkeren, ongebruikt en met aangehechte labels.  

Voor Sale items kan er helaas niet geretourneerd worden. 

 

WIL JE ARTIKELEN RETOURNEREN?

Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om producten te retourneren. 

Om gebruik te maken van onze 14-dagen-retourservice, neem je contact met ons op via [email protected] om de retour aan te melden en het retouradres te ontvangen. Vermeld in je mailtje graag wat je precies retour wilt sturen en liefst ook waarom.

Nadat we de retour in goede staat hebben binnengekregen, zal deze doorgaans binnen 2-5 werkdagen worden verwerkt. Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten krijg je teruggestort op dezelfde manier waarop je hebt betaald voor je bestelling. Eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald, de retourzending is altijd voor jouw eigen risico en rekening.

Voor Sale items kan er helaas niet geretourneerd worden. 

 


UITZONDERINGEN

Om hygiënische redenen nemen we sokken en maillots alleen retour als deze absoluut ongedragen zijn en nog in hun originele, ongeopende verpakking zitten. Badpakjes en zwembroekjes kunnen alleen retour indien de hygiene-sticker niet is verwijderd.

 

DEELRETOUREN

Boven een bepaald orderbedrag (vanaf 55 euro voor Nederland en Belgie) bieden we gratis verzending aan, wat eigenlijk 100% korting op de verzendkosten inhoudt. Als na retourneren het nieuwe totaalbedrag (beduidend) lager uitkomt dan deze drempel, dan komt de korting te vervallen en worden de gebruikelijke verzendkosten ingehouden op de retourbetaling.

 

Voor de volledige informatie over de retourvoorwaarden, zie onze algemene voorwaarden, deze zijn leidend.